Pedicure Voetzorg Deventer: zorg voor uw voeten.

Bij Voetzorg Deventer hebben we zorg voor uw voeten. Als pedicure kom ik bij u aan huis en kan u helpen bij klachten aan uw voeten. Maar natuurlijk kunt u ook terecht voor persoonlijke cosmetische verzorging of een heerlijke ontspannende voetmassage. Als pedicure kan ik u helpen een aantal problemen of ongemakken aan uw voeten op te lossen. Behandelingen welke ik uitvoer zijn bijvoorbeeld verwijderen van eelt en likdoorns, behandeling van kloven, knippen en frezen van nagels en het oplossen van nagelproblemen zoals ingegroeide teennagels of kalknagels. Na afloop van de behandeling worden uw voeten heerlijk ingecrémed.

Daarnaast kan ik ook voetverzorging bieden voor mensen met reuma of diabetes. Ik ben in het bezit van de benodigde papieren en ervaring om mensen met een zogenaamde reumatische of diabetische voet de juiste zorg te kunnen geven.

Maar natuurlijk kunt u ook terecht voor een cosmetische of wellness behandeling voor uw voeten. Ik ben gespecialiseerd in het aanbrengen en verwijderen van gel nagellak. Dit is een prachtige en zeer duurzame lak welke op uw voeten over het algemeen 6 weken  weken mooi en krasvrij blijft . De gel nagellak word met behulp van een uv lamp uitgehard.  Of wellicht wil u graag een keer genieten van een heerlijke voeten spa behandeling of ontspannende voetmassage. 

Pedicure aan huis

Als pedicure kom ik bij u aan huis. Mijn volledige uitrusting is zo ingericht dat ik deze eenvoudig mee kan nemen. In de centrum regio van Deventer zit huisbezoek bij de prijs inbegrepen en reken ik hiervoor geen meerprijs. Woont u buiten de centrum regio (Colmschate, Vijfhoek, Diepenveen of Schalkhaar) neem dan even contact op voor de actuele prijs.

Aangesloten bij Provoet

Ik ben aangesloten bij Provoet. Provoet is de Nederlandse branchevereniging voor pedicures. Alle leden van Provoet worden verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te halen. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige voetverzorger behandeld worden!